AQUA v7.0
La 10 ani de la prima versiune am lansat versiunea 7.0 a aplicației AQUA, aceasta venind nu doar cu o nouă interfață ci și un mod de operare simplificat.
Website Ioana Decor
Lansarea siteului web al agenției de nunți Ioana Decor din Târgu Mureș - organizator nunți tematice.
www.ioanadecor.ro
Website Primăria Gănești
Lansarea siteului web al Primăriei Com. Gănești, județul Mureș.
www.primariaganesti.ro
 

SOLUȚII SOFTWARE FOOTPRINT DESIGN

Orice organizație, fie ea non-profit sau orientată spre profit, trebuie să urmărească diferite informații legate de personal, de diversele acțiuni întreprinse, de obiectul de activitate (clienți, mărfuri, stocuri, comenzi, etc.), iar administrarea acestor informații este crucială pentru reușita respectivei activități.
O evidență pe suport de hârtie demult nu mai reprezintă o soluție utilă în acest sens. Care ar fi totuși soluția potrivită? Răspunsul e simplu: bazele de date, mai precis aplicațiile de baze de date.
O aplicație de baze de date bine structurată, este ușor de utilizat, face posibilă o manipulare ușoară a datelor și permite menținerea ordinii într-un mediu care ar putea fi unul extrem de haotic.
Footprint Design vine în ajutorul Dumneavoastră, al celor interesați în achiziționarea și utilizarea unor astfel de aplicații, și dezvoltă aplicații de baze de date pentru orice domeniu de activitate la cererea clienților.
Astfel de aplicații sunt cele prezentate mai jos, aplicații care au fost implementate cu succes la diverși clienți din medii de activitate diferite: comerciale și administrative.

FOOTPRINT BUSINESS MANAGER v4.1

 
Aplicația permite evidența informatizată necesară în derularea activităților comerciale ale unei companii, de la emitere facturi, chitanțe, avize de însoțire a mărfii, note de recepție, facturi proforme, baze de date clienți, furnizori, produse, stocuri, comenzi, până la rapoarte și statistici complexe.
   

AQUA v7.0

 
Aqua v7.0 este o aplicație de bază de date creată pentru a satisface cerințele unei societăți care are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de apă potabilă și canal, în ceea ce privește emiterea facturilor, evidența clienților, consumurilor și încasărilor.
 
 
 
Home  |  Produse  |  Servicii   |  Portofoliu  |  Clienţi  |  Contact
Copyright © 2006-2014 FOOTPRINT DESIGN. Toate drepturile rezervate.