AQUA v7.0
La 10 ani de la prima versiune am lansat versiunea 7.0 a aplicației AQUA, aceasta venind nu doar cu o nouă interfață ci și un mod de operare simplificat.
Website Ioana Decor
Lansarea siteului web al agenției de nunți Ioana Decor din Târgu Mureș - organizator nunți tematice.
www.ioanadecor.ro
Website Primăria Gănești
Lansarea siteului web al Primăriei Com. Gănești, județul Mureș.
www.primariaganesti.ro
 

eMAIL PRO - SERVICIU DE E-MAIL HOSTING

Footprint Design Târnăveni, furnizor de servicii IT - web design, găzduire web, înregistrare nume domenii, realizare magazine online, optimizare pentru motoare de căutare, înscriere în motoare de căutare (de ex. Google, Yahoo), dezvoltare aplicații software, realizare-extindere-administrare rețele de calculatoare, service calculatoare - lansează un nou serviciu: eMail Pro.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST SERVICIU?

eMail Pro este un serviciu destinat îndeosebi firmelor mici și mijlocii, precum și diverselor organizații.

CE ESTE eMAIL PRO?

Când e vorba de buna desfășurare a afacerilor, soluțiile de comunicare și colaborare reprezintă necesități de bază pentru toate companiile, indiferent de mărimea sau localizarea acestora.
eMail Pro reprezintă o soluție de comunicare profesională prin intermediul internetului, oferindu-vă atât adrese de email profesionale cât și găzduirea necesară.
Adresele de email, fiind profesionale, sunt de tipul contact@nume-firma.ro, office@numefirma.ro, nume.prenume@nume-firma.ro, etc., astfel sunt ușor de reținut, arată bine pe cartea dumneavoastră de vizită și contribuie substanțial la îmbunătățirea imaginii firmei dumneavoastră.
Serviciul de găzduire aferent este de asemenea de o calitate ireproșabilă, oferind acces desktop sau web la emailurile dumneavoastră în orice situație și din oricare colț al lumii.

IMPORTANȚA SERVICIULUI

În era informațională este foarte important să profitați de avantajele pe care le oferă utilizarea internetului și serviciilor conexe acestuia. A avea un site al firmei sau organizației dumneavoastră nu mai înseamnă demult un moft, ci o necesitate. Comunicarea prin intermediul internetului se impune în deosebi datorită rapidității cu care aceasta se desfășoară și a costurilor extrem de reduse.
Însă utilizarea în cadrul comunicării dvs de afaceri a unor adrese de email de tipul nume-firma@yahoo.com, nume-firma@gmail.com, etc. pot dăuna mult afacerii dumneavoastră, deoarece emană lipsă de profesionalism, lipsă de preocupare pentru imaginea dvs. Inexistenta unui site web, a unei adrese de email profesionale vă scade mult în ochii potențialilor clienți, vă face mai puțin credibili și interesanți. Și atunci, aceștia se orientează către competitorii dvs. care au investit în aceste artificii de imagine. Este timpul să conștientizați și să acceptați faptul că de multe ori imaginea contează mai mult decât produsul sau serviciul în sine.
În cazul în care v-ați ocupat de imagine și ați optat pentru o adresă de email profesională apare o altă problemă: găzduirea. În activitatea dvs utilizați zilnic emailul pentru a ține legătura cu clienții, partenerii sau cu angajații dvs., cu toți cei care contribuie la reușita afacerii. Din acest motiv este deosebit de important ca emailul dvs de afaceri să fie mereu disponibil, iar această disponibilitate depinde de furnizorul de găzduire, de calitatea serviciilor pe care acesta le oferă.
Acestea sunt motivele care fac din eMail Pro, noul serviciu oferit de Footprint Design Târnăveni, un serviciu indispensabil pentru afacerea Dvs., deoarece vă oferă atât adrese de email profesionale, care vă identifică în mod unic, cât și un serviciu de găzduire pe care vă puteți baza oricând, în orice situație.

BENEFICII eMAIL PRO

Footprint Design vă oferă prin eMail Pro tot ceea ce este necesar pentru mailul Dvs. profesional:
 
[-] Nume de domeniu
Domeniu .ro, .com, .net, .info, .biz la alegerea dumneavoastră.
De exemplu: nume-afacere.ro, nume-afacere.com, etc.
 
Pentru a verifica disponibilitatea numelui de domeniu dorit, vă rugăm efectuați click aici, pentru a fi redirecționat către pagina de start, unde în secțiunea Înregistrare domenii puteți efectua această operație.
[+] Spațiu de găzduire
Emailul dumneavoastră profesional beneficiază de min. 200 MB spațiu de găzduire pe server.
[+] Conturi email
Numărul adreselor de email oferite în cadrul serviciului eMail Pro variază în funcție de tipul pachetului ales.
Astfel, beneficiați de minim 5 și maxim 40 adrese de email profesionale.
 
[+] Email collector și aliasuri
Numele alternative sau altfel denumite, aliasuri, permit ca aceași căsuță de email să aibe mai multe adrese.
De exemplu, dacă căsuța de email a fost creată cu adresa contact@nume-firma.ro se pot defini nume alternative ca vanzari@nume-firma.ro, nume.prenume@nume-firma.ro etc., ca aparținând acestei căsuțe de email. Toate emailurile recepționate pe aceste adrese alternative vor ajunge în căsuța de email contact@nume-firma.ro fără ca cel care a trimis emailul să știe.
[+] Email forwarding
Redirecționarea mesajelor primite este o facilitate prin care emailurile primite pe un cont de email pot fi redirecționate către orice altă adresă de email.
De exemplu, dacă aveți adresa contact@nume-firma.ro, puteți redirecționa toate emailurile primite către nume.prenume@yahoo.com sau către orice altă adresă. Cel care vă trimite emailul nu va știi de această redirecționare.
[+] Auto responder
Prin această facilitate, puteți configura serverul să răspundă automat la toate emailurile primite cu un text introdus de dumneavostră. De exemplu, facilitatea este utilă atunci când doriți ca cel care v-a trimis emailul să primească un feedback, imediat după trimiterea mailului sau când plecați în vacanță și vreți să-i atenționați pe cei care vă scriu că e posibil să nu răspundeți în următoarele x zile.
[+] Acces Webmail, POP și IMAP
Căsuțele de email pot fi accesate prin Webmail, IMAP și POP3. Astfel, emailurile pot fi citite sau trimise direct de pe web (webmail) sau prin intermediul unui client de mail (de exemplu Outlook Express, IncrediMail, Eudora, etc.).
Sistemul de webmail este privat și configurat pentru fiecare client în parte. Dacă adresa dumneavoastră de e-mail este office@nume-firma.ro, atunci webmail-ul dvs. va fi accesibil la adresa nume-firma.ro/webmail iar autentificarea se va face prin introducerea adresei de email și a parolei alese la crearea contului de email respectiv.
O parte dintre utilizatori preferă comoditatea progamelor de e-mail care pot rula și când computerul nu este on-line. Avantajul acestora este ca e-mailurile pot fi citite sau compuse și când calculatorul nu este conectat la Internet, transmiterea și recepționarea efectivă a mesajelor făcându-se la prima conectare.
La serverul eMail Pro se pot conecta toate programele de e-mail care suportă protocoalele POP3 și IMAP. Dintre acestea pot trimite e-mailuri, acele programe care știu să se autentifice prin POP înainte de trimiterea prin SMTP. Programele de e-mail Outlook Express, Outlook, Netscape Mail și Eudora sunt perfect compatibile cu eMail Pro.
[+] Tarife
Tarifele practicate diferă în funcție de numărul de adrese email solicitate și de spațiul necesar pe server pentru găzduirea serviciului.
Astfel, de ex. pentru 5 adrese de email și 200 MB spațiu alocat pe server, tariful este de 2 euro/lună.
Din dorința de a oferi fiecărui client servicii pe măsura propriilor nevoi, numărul adreselor de email și spațiul alocat pe server se stabilește de comun acord cu acesta, iar tariful va fi de asemenea personalizat pentru aceste nevoi.
 
Home  |  Produse  |  Servicii   |  Portofoliu  |  Clienţi  |  Contact
Copyright © 2006-2014 FOOTPRINT DESIGN. Toate drepturile rezervate.